Aftermath

Na de lichamelijke controles, komt altijd, genadeloos, de geestelijke dip. Door alle opgebouwde spanning en stress, door verwachtingen, door angst, door het dagelijks leven dat zich aan je opdringt met alle gedoe en rompslomp. De klap komt altijd er na.

We zijn weer voor even goed gekeurd, door de specialisten, maar dat betekent niet dat het allemaal even makkelijk is. Hoe vaak zeggen we wel niet tegen elkaar: We hebben écht zo’n raar leven!

Afgelopen vrijdag was M. bij de revalidatie arts van zijn advocaat. Die schrok van hoeveel vocht er nog in zijn benen zit, waar M. dan ook weer van schrok. Vervolgens zijn we daar weer dan het hele weekend mee bezig. Vooral omdat die arts zei “Als je er nú niet iets aan doet, heb je hier de rest van je leven last van!”

Nu ging ik gelukkig vanochtend naar mijn fysiotherapeute, die gespecialiseerd is in de lymfen en lymfoedeem en kon ik aan haar vragen wat M. moest doen. Nu mag hij ook bij haar langs komen.

Wat ik zeg, we hebben een raar leven. En dan groeit er ook nog een levend wezentje in mijn buik! Raarrrr.

Advertenties

2 gedachten over “Aftermath”

  1. Gelukkig is er inderdaad speciale lymfetherapie om het vocht te verdrijven. En misschien zijn steunkousen ook tijdelijk een oplossing. En dat kindje dobbert fijn onwetend van alle stress in je buik.. heerlijk. Ik hoop dat je er ondanks alle tegenslag van kan genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s