My first Pluk de Nacht

Jaaaa mensen, jullie hebben het vast al ergens gelezen of gehoord (want de media heeft Pluk behoorlijk opgepikt!) , maar het is weer zo ver: onze vrienden van het Pluk de Nacht Openlucht filmfestival zijn voor de 6e keer neergestreken op het Stenen Hoofd te Amsterdam! Sinds afgelopen donderdag kun je daar terecht om gratis bijzondere en bizarre films te zien in de openlucht, heerlijke pizza & crepes te eten, bier te drinken, in de zon te zitten, kunst te bekijken, leuke mensen te ontmoeten en lekker te dansen. Voor ieder wat wils eigenlijk. Ook voor de kleinsten onder ons.

Donderdag zijn we dan ook met het hele gezin naar de opening geweest. Weer heel anders dan alle andere Pluk edities, want dit was Zef zijn eerste filmfestival! Nu ja, waarbij hij lijfelijk aanwezig was, want in mijn buik was hij vorig jaar ook bij Pluk, Cinekid en het IDFA. Maar goed.

Zef vond zijn eerste Pluk ervaring fantastisch en hij keek zijn ogen uit. Er waren veel bekenden die hem nog niet hadden gezien, dus hij kreeg erg veel aandacht, wat hij allemaal prima vond. We hadden gedacht dat hij uiteindelijk wel in de wagen in slaap zou vallen. Maar nee hoor, meneer wilde alles mee maken. Pas toen M. met hem in de bus terug ging, viel Zefje in een diepe slaap. Het is wat zo’n eerste filmfestival. En er zullen nog vele volgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s