De ups & downs van een bijna 1-jarige

Downs:

– Zef blijkt een vorm van astma te hebben. Volgens de huisarts kan hij hier overheen groeien. Vooralsnog moet hij een paar keer per dag aan de buisvormige inhaler, wat hij natuurlijk verschrikkelijk vindt en met huilen en friemelen gepaard gaat. Hoewel hij de inhaler soms ook aflikt. Dat zal dan wel betekenen dat hij er aan gewend aan het raken is.

– Van het weekend was Zef voor het eerst in zijn korte leven écht ziek met hoge koorts en zo. Heel zielig. Ook voor ons omdat hij net sinds een paar weken ein-de-lijk van de nachtvoeding af was, maar nu door de koorts om het uur hartverscheurend ging krijsen…Sinds gisteren gaat het weer wat beter gelukkig.

Ups:

– Alle meisjes op de creche zijn verliefd op Zef. Nee echt. Vanochtend wilde een meisje hem een kusje geven (haar vader zei daarbij “Dat wil ze nooit! Kusjes geven!”) en een ander meisje van de creche heeft het thuis alleen maar over hem.

– Zef is bijna 1 jaar oud!

3 gedachten over “De ups & downs van een bijna 1-jarige”

  1. duimen dus dat hij over die astma heengroeit. heb vaker gehoord dat ze er later weinig tot geen last meer van hebben dus komt vast goed.

    en wat een casanova al zeg 🙂 dat wordt nog wat als hij een jaar of 15 is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s