Verlaat jubileum stukje: want alweer 2 jaar actief!

Hallo (echo) hallo (echo), komt hier nog wel eens iemand? Ik heb al zo lang niks meer geschreven, dat het steeds moeilijker wordt om een stukje te plaatsen en ik het elke dag weer uitstel. En u weet, van uitstel komt afstel. Dus bij deze toch maar de stoute schoenen aangetrokken en tatatatada: een nieuwe stukje, hoera!

Het ding is: aan de ene kant bedenk ik van alles dat ik op zou kunnen schrijven, maar aan de andere kant maak ik ook weer niet zo veel mee. De dagen zijn vol met verplichtingen. Nou ja,  dat is natuurlijk niet helemaal waar, want mijn nieuwe baan bij een van de leukste filmhuizen van Nederland is enorm druk en bere-veelzijdig. En Zef blijft natuurlijk een onuitputtelijke bron van leuke anekdotes. Die kleine donderstaan van alweer 15 maanden oud.

Zoals dat hij nu naar alles en iedereen zwaait. Voornamelijk op momenten dat er meestal niet gezwaaid dient te worden. Dat hij heel goed op en af de bank kan klimmen en er ook laatst met zijn hoofd voorover vanaf gevallen is…Dat hij al staand aan de stereo enorm los kan gaan op diverse soorten muziek. Country en close harmony hebben zijn voorkeur.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Terwijl ik dit schrijf, denk ik: ik moet vaker schrijven, dit is leuk! Dus hierbij (voor de zoveelste keer. gelooft u me nog?) mijn voornemen om vanaf nu vaker te schrijven. Echt. Heus. Komt u dan ook weer terug hier? Zou ik erg waarderen. Dus alvast tot ziens!

P.S. In mijn meer dan een maand afwezigheid hier, ben ik helegaar mijn 2 jarig jubileum van deze blog vergeten. Maar alweer 2 jaar Swaan’s Wereld. Wow. Misschien binnenkort eens tijd voor een nieuwe look hier…

Advertenties

4 gedachten over “Verlaat jubileum stukje: want alweer 2 jaar actief!”

  1. gefeliciteerd met 2 jaar blog! Ik volg je hoor! En over 9 minuten ook al vast gefeliciteerd met je verjaardag! Woewie hoera tot later!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s