Zef is 2.

Zef is vandaag alweer 2 jaar oud geworden! Hoe de tijd vliegt…

Wat zo leuk is, is dat hij het ook allemaal snapt, in tegenstelling tot vorig jaar toen hij net baby af was. De cadeautjes die we hem vanochtend gaven, kon hij niet snel genoeg uitpakken, de slingers kregen als reactie “Wow!” en bij zijn versierde stoel zei hij “Mooi”. Op de foto zie je hem aan tafel zitten met een muzikale verjaardagskaart die hij van vrienden kreeg. Hij vind het allemaal even fantastisch. De kleine grote man.

Gisteren heb ik voor het eerst van mijn leven muffins gebakken. Om uit de kunnen delen op de creche. Ze zijn nog best goed gelukt ook. Zef is 2 hoezee!

3 gedachten over “Zef is 2.”

  1. WOW!!! GEFELICITEERD! Die bewustwording dat het vandaag een hele speciale dag voor hem is en alles om hem draait is geweldig! We komen graag binnenkort een kadootje geven en kijken hoe snel hij het heeft uitgepakt! Heb je al je bevalling flashback gehad? ….”nu begon 2 jaar geleden mijn eerste wee”…… “nu is hij geboren” …….. etc.?) of doe je daar niet aan? Hele fijne dag, lekker veel zingen en springen!!! X Wanda en Co.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s